06-17992045 info@vanderlindenboomspecialist.nl

Actueel


Bericht 01-11-2020

De feestdagen komen steeds dichterbij. In deze tijd met Covid-19 zijn we veel meer thuis en hebben we meer behoefte aan gezelligheid in huis. Ook de winkeliers merken dat de verkoop van kerstbomen en versieringen dit jaar veel eerder op gang gekomen is om alles in kerstsferen te brengen.

Behalve een kerstboom in de woonkamer, staat een verlichte boom in de tuin ook prachtig! Hiermeer verbind je buiten ook meer met binnen. Als je de afzonderlijke takken van de boom versiert met kleine lichtjes, krijg je een sprookjesachtig effect. Echter, kerstverlichting aanbrengen in een grote boom gaat niet met een ladder. Hiervoor heeft u een ervaren klimmer nodig die met een klimgordel tot in de top kan komen en uit kan lopen over de takken.

Wij hebben ervaring met het aanbrengen van kerstlampjes in een boom buiten. U kunt zelf de lampjes aanleveren, of wij kunnen deze voor u verzorgen. Het mooiste effect krijgt u met koppelbare kerstverlichting. De snoeren waar wij mee werken beschadigen uw boom niet en kunnen jaren blijven zitten omdat deze speciaal gemaakt zijn om mee te rekken met de groei van uw boom.

Mocht u interesse hebben in professioneel aangebrachte kerstverlichting in uw boom buiten, neem dan contact met ons op!