06-17992045 info@vanderlindenboomspecialist.nl

Werkwijze


Heeft u een vraag over uw boom/bomen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u een boom laten snoeien of vellen omdat er gevaar dreigt voor de omgeving, de boom ziek is, u meer licht wenst of om ruimte te creƫren? Neem dan contact met ons op. Wij komen op locatie beoordelen wat de beste optie is om het probleem op te lossen. Na deze inspectie zullen we een offerte opmaken.

Belangrijk is na te gaan of u voor het vellen van de boom een vergunning nodig heeft. De regels zijn per gemeente verschillend. U dient dan een omgevingsvergunning (voorheen kapvergunning) aan te vragen bij de gemeente. Zodra u de vergunning binnen heeft, kunnen we met de werkzaamheden aanvangen.Verwerken rooiafval en stamhout

Wanneer we een boom snoeien of vellen, blijft het gekapte hout en de takken op uw terrein achter. U kunt ervoor kiezen dit zelf op te ruimen maar dit kunnen wij ook voor u verzorgen.

We kunnen de stammen voor u afvoeren. Ook is het mogelijk het takafval af te voeren of te versnipperen. We zullen dit vooraf met u bespreken.